PORTFOLIO

BEDRIJFSFILM
CCIC Europe Food Test B.V.

Voor CCIC Europe Food Test B.V. produceerde ik deze bedrijfsfilm. Gaaf om het verhaal van dit snelgroeiende laboratorium te mogen vertalen in een film. De voice-over is niemand minder dan Hannelore Zwitserlood.

AFTERMOVIE
Openluchttheater Tolhekke

Ik mocht een aftermovie maken van dit zomerse openluchttheater met artiesten zoals; Di-rect, Suzan & Freek, Waylon, De 3J's, etc. Het is Rabo Theater De Meenthe en Zwembad Tolhekke gelukt om in de anderhalve meter Corona tijd toch een mooi evenement te organiseren.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE
Olde Veste Loterij

Om de loterij van voetbalvereniging Olde Veste onder de aandacht te brengen mocht ik deze vlotte video produceren. Dit was de eerste in een reeks social media posts die ik mocht ontwikkelen om de loterij in een periode van 5 maanden steeds onder de aandacht te houden.

PROMOTIEVIDEO
Sup & Go Harderwijk

De eigenaren van Sup & Go wilden graag in een video laten zien wat ze te bieden hebben en hoe leuk en gezond dat is. Ik ging met ze mee het water op en het deze video is het eindresultaat geworden.

PROMOTIEVIDEO
Sjors Sportief

Sjors Sportief is een landelijk initiatief om kinderen kennis te laten maken met sport en cultuur. De gemeente Steenwijkerland doet daar ook aan mee en naast het informatieboekje dat iedere basisschool in Steenwijkerland ontvangt was de wens om alle scholen een video aan te bieden. Deze kan dan samen worden bekeken in de klassen, om zo de kinderen een nog beter beeld te geven en aan te zetten tot actie.

Ik mocht een verhaal bedenken met Sjors Sportief in de hoofdrol en er een video van maken. Het resultaat is deze video!

CAMPAGNEVIDEO
CDA Zwolle

Voor het CDA Zwolle mocht ik voor de gemeenteraadsverkiezingen alle campagnevideo’s produceren. Dit is de algemene video waarmee geadverteerd is. Naast deze video hebben we voor de top drie kandidaten nog aparte video’s gemaakt waarin ze hun belangrijkste standpunten deelden. Mocht je daar heel benieuwd naar zijn; onderaan dit bericht staan linkjes naar die drie video's :).

De algemene video heeft online flink wat mensen bereikt en alle drie de kandidaten zijn in de gemeenteraad gekomen. Een succesvolle en leuke samenwerking!

  1. Jan Nabers
  2. Laura van de Giessen
  3. Maxim van der Veen

PROMOTIEVIDEO
Stadsmuseum Harderwijk

Voor het Stadsmuseum Harderwijk mocht ik een video produceren over de nieuwe bronzen beelden route in de binnenstad van Harderwijk.

IMPRESSIEVIDEO
Hollands Venetië

Voor Hollands Venetië in Giethoorn maakte ik deze impressie video van een mooie zonnige dag waarop de chef lekkere verse vis klaarmaakte op de BBQ. Groot onderdeel van de organisatie is ook het verhuren van sloepen en het aanbieden van rondvaarten. Ook dit mocht natuurlijk niet missen in deze video.

WEBSITE BANNER
Balans Administratie en Advies

Voor Balans Administratie en Advies produceerde ik voor de nieuwe website een bannervideo. We hebben een korte sequence van sfeerbeelden op kantoor gemaakt. Dit met als doel bezoekers van de website een gezicht en gevoel mee te geven van het bedrijf. Zie www.balansadministratie.nl.