PORTFOLIO

PROMOTIE VIDEO
Ruinemans RAM

Voor Ruinemans RAM produceerde ik deze promotievideo. Ze zijn een officiële dealer en hebben er altijd een aantal op voorraad staan. Rechtstreeks vanuit de fabriek. Voor mij natuurlijk geen straf om met zo'n dikke wagen op pad te gaan.

Zie hier het eindresultaat en voor meer informatie over de RAM ga naar Ruinemansram.nl.

AFTERMOVIE
On The Beach Festival 2023

Bierewiede Events tovert ieder jaar een stukje Blokzijl om tot strand en festivalterrein. Leuk om mee te maken en de aftermovie te produceren!

AFTERMOVIE
Kennisevent AI en ChatGPT

Met toonaangevende sprekers verzorgde Heerlijke Huisjes een middag vol inspiratie en praktische handvatten om aan de slag te gaan met AI. Tijdens het filmen en monteren van deze video ook aardig wat opgestoken over AI.

AFTERMOVIE
Wielerspektakel 2023

Het wielerspektakel is een begrip in de gemeente Steenwijkerland. Voor de 54ste(!) editie vroeg de organisatie mij om een aftermovie te maken. Dit is de korte versie die we hebben gemaakt. De langere versie inclusief interviews kijk je via deze link.

AFTERMOVIE
Stone City Run 2023

De DYKA StoneCityRun is een hardloopwedstrijd van 1,5 (Kidsmile en G-Run), 3, 5 en 10 km door de historische binnenstad van Steenwijk. Ook dit jaar verzorgde ik weer de aftermovie van dit jaarlijkse evenement.

AFTERMOVIE
Arnold Wienen Gospelnight

Dirigent Arnold Wienen heeft met een projectkoor in samenwerking met Compasion Nederland een aantal muzikale avonden georganiseerd. Ik was aanwezig om beelden te schieten voor latere promotiedoeleinden en wat interviews. Deze korte aftermovie hebben we nu al uitgebracht voor Arnold.

AFTERMOVIE
Monkey Fun Run 2023

Ook dit jaar mocht ik de aftermovie van de Monkey Fun Run produceren. Met hulp van Bram Bakker en Nick van Dokkemburg (@VollenhoveVanBoven ) veel beelden geschoten op de dag van de run. Dit is het eindresultaat geworden 🎥.

PROMOTIEVIDEO
Vitalis Fysiotherapie

Vitalis Fysiotherapie is de nieuwe naam van de voormalige praktijk Henny Biemans Fysiotherapie. Met deze video die we maakten hebben de nieuwe eigenaren Vincent Jansen en Patrick Maris dit bekend gemaakt.

AFTERMOVIE
Koloniefeest 2023

Het Koloniefeest is al jaren een begrip in de regio Steenwijkerland. Gemoedelijkheid, gezelligheid en diversiteit in muziek kenmerken dit kleinschalige festival. Dit jaar was het aan mij om de aftermovie te verzorgen. Leuk om mee te maken en een steentje bij te dragen!

SFEERVIDEO
House of Joy & Health

Voor House of Joy & Health maakte ik deze sfeervideo van hun prachtige nieuwe locatie in hartje Zwolle.

PROMOTIEVIDEO
Premiere Theaterspektakel De Fanfare

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn was afgelopen zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Van de premiere maakte ik deze video ter promotie van de serie voorstellingen.

BEDRIJFSFILM
Tapilux Meppel

Voor Tapilux Meppel mocht ik deze bedrijfsfilm maken. Een leuke samenwerking met eigenaar Klaas Vedder die begon met het samen opstellen van het script. Ook voice-over Gwenny Vos heeft haar steentje bijgedragen om tot dit eindresultaat te komen.

De video zegt het allemaal al. Maar voor je complete woninginrichting moet je dus bij Tapilux Meppel zijn😄.

WONINGVIDEO
Voerman Greve Makelaardij

Voor Voerman Greve Makelaardij maak ik regelmatig woningvideo's.
Dit is hier een voorbeeld van. 🏠🎥

SOCIAL MEDIA ADVERTENTIE
Ruinemans Bedrijfswagens

Ruinemans Bedrijfswagens is dealer geworden van Brute Jeeps. Ik mocht de foto en video content maken waarmee Ruinemans gaat adverteren. Het was geen straf om even met deze brute bak op pad te zijn 😎 😏.

SOCIAL MEDIA ADVERTENTIE
Badkamer Totaal Service

Voor Badkamer Totaal Service maakte ik deze video van een prachtige ruime badkamer. Deze video is ingezet als advertentie op Instagram om meer profielbezoeken en volgers te genereren.

AFTERMOVIE
Monkey Fun Run 2022

De Monkey Fun Run is een prachtig evenement in Steenwijk. Heel tof om hier de aftermovie van te mogen maken. Zelf deed ik mee aan de run en filmde met een Gopro. Aan de zijlijn stond mijn broertje Bram Bakker met een fullframe camera, en ook dronepiloten Mark de Vries en Nick van Dokkumburg schoten beelden. Genoeg beeldmateriaal om mee te werken dus. Zie hier het eindresultaat!

PROMOTIEVIDEO
De Agnietenberg

Voor restaurant en evenementenlocatie De Agnietenberg produceerde ik deze bedrijfspromo. De Agnietenberg bestaat uit drie verschillende accommodaties met elk een eigen uitstraling, het Theehuis, de Wintertuin en de Hoeve. De Agnietenberg vormt een prachtig decor voor een huwelijksfeest, vergadering, receptie, bedrijfsfeest, outdoor event, lunch, High tea of diner.

AFTERMOVIE
Dicky Woodstock Popfestival

Dicky Woodstock is al jaren een begrip in Steenwijkerland. Deze 33ste editie mocht ik de aftermovie verzorgen. Dit festival dat ieder jaar begin augustus wordt georganiseerd duurt 3 dagen, heeft 5 podia en ruim 50 bands treden op. Een groot feest!

BEDRIJFSFILM
Schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V.

Voor schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V. mocht ik hun nieuwe bedrijfsfilm produceren. Dit alsmaar groeiende bedrijf is al ruim 45 jaar actief in de schoonmaakbranche en heeft zich heeft gespecialiseerd in diverse facetten van de schoonmaak. 

AFTERMOVIE
Stone City Run 2022

Van het jaarlijkse hardloopevenement de Novon Stonecityrun Steenwijk mocht ik een aftermovie maken. Deze run is voor jong en oud, en van beginende tot gevorderde lopers. En die verscheidenheid brengt weer een hoop gezelligheid! Tot volgend jaar!

PROMOTIEVIDEO
Luxory Boat Tour

Voor restaurant Hollands Venetië mocht ik deze video maken van de Luxory Boat Tour. Een prachtige sloep die te huur is met allerlei exclusieve opties aan eten en drinken.

BEDRIJFSFILM
CCIC Europe Food Test B.V.

Voor CCIC Europe Food Test B.V. produceerde ik deze bedrijfsfilm. Gaaf om het verhaal van dit snelgroeiende laboratorium te mogen vertalen in een film. 

PROMOTIEVIDEO
Hofstede Bos en Tuin

Hofstede Bos en Tuin is een officiële Husqvarna dealer en wilde graag een video laten maken van het plaatsen van 2 nieuwe robotmaaiers. Zo gezegd, zo gedaan!

AFTERMOVIE
Openluchttheater Tolhekke

Ik mocht een aftermovie maken van dit zomerse openluchttheater met artiesten zoals; Di-rect, Suzan & Freek, Waylon, De 3J's, etc. Het is Rabo Theater De Meenthe en Zwembad Tolhekke gelukt om in de anderhalve meter Corona tijd toch een mooi evenement te organiseren.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE
Olde Veste Loterij

Om de loterij van voetbalvereniging Olde Veste onder de aandacht te brengen mocht ik deze vlotte video produceren. Dit was de eerste in een reeks social media posts die ik mocht ontwikkelen om de loterij in een periode van 5 maanden steeds onder de aandacht te houden.

PROMOTIEVIDEO
Sup & Go Harderwijk

De eigenaren van Sup & Go wilden graag in een video laten zien wat ze te bieden hebben en hoe leuk en gezond dat is. Ik ging met ze mee het water op en het deze video is het eindresultaat geworden.

PROMOTIEVIDEO
Sjors Sportief

Sjors Sportief is een landelijk initiatief om kinderen kennis te laten maken met sport en cultuur. De gemeente Steenwijkerland doet daar ook aan mee en naast het informatieboekje dat iedere basisschool in Steenwijkerland ontvangt was de wens om alle scholen een video aan te bieden. Deze kan dan samen worden bekeken in de klassen, om zo de kinderen een nog beter beeld te geven en aan te zetten tot actie.

Ik mocht een verhaal bedenken met Sjors Sportief in de hoofdrol en er een video van maken. Het resultaat is deze video!

CAMPAGNEVIDEO
CDA Zwolle

Voor het CDA Zwolle mocht ik voor de gemeenteraadsverkiezingen alle campagnevideo’s produceren. Dit is de algemene video waarmee geadverteerd is. Naast deze video hebben we voor de top drie kandidaten nog aparte video’s gemaakt waarin ze hun belangrijkste standpunten deelden. Mocht je daar heel benieuwd naar zijn; onderaan dit bericht staan linkjes naar die drie video's :).

De algemene video heeft online flink wat mensen bereikt en alle drie de kandidaten zijn in de gemeenteraad gekomen. Een succesvolle en leuke samenwerking!

  1. Jan Nabers
  2. Laura van de Giessen
  3. Maxim van der Veen

PROMOTIEVIDEO
Stadsmuseum Harderwijk

Voor het Stadsmuseum Harderwijk mocht ik een video produceren over de nieuwe bronzen beelden in de binnenstad van Harderwijk.
 
De verhalen die ín het museum worden verteld, worden doorgetrokken in de stad. Bij elk personage hoort een bronzen beeld, dat staat op díe plek in de oude binnenstad waar de geschiedenis zich daadwerkelijk heeft voltrokken. De beelden geven betekenis aan de plek en de plek geeft betekenis aan de beelden. Zo wordt het verleden tastbaar gemaakt.
 
Samen vormen de beelden een route door de historische binnenstad van Harderwijk.

IMPRESSIEVIDEO
Hollands Venetië

Voor Hollands Venetië in Giethoorn maakte ik deze impressie video van een mooie zonnige dag waarop de chef lekkere verse vis klaarmaakte op de BBQ. Groot onderdeel van de organisatie is ook het verhuren van sloepen en het aanbieden van rondvaarten. Ook dit mocht natuurlijk niet missen in deze video.

PROMOTIEVIDEO
Van 't Veen Schilderwerken

Schildersbedrijf Van 't Veen vroeg me om een video te maken van een groot project waar ze aan werken. Op Vakantiepark Molecaten zorgen ze ervoor dat de vakantiewoningen straks weer in verschillende frisse kleuren verf staan. Dat doen ze met speciale spuitmachines waarmee ze heel snel én netjes kunnen werken. Vakmensen👌🏼.