PORTFOLIO

PROMOTIE VIDEO
Ruinemans RAM

Voor Ruinemans RAM produceerde ik deze promotievideo. Ze zijn een officiële dealer en hebben er altijd een aantal op voorraad staan. Rechtstreeks vanuit de fabriek. Voor mij natuurlijk geen straf om met zo'n dikke wagen op pad te gaan.

Zie hier het eindresultaat en voor meer informatie over de RAM ga naar Ruinemansram.nl.

BEDRIJFSFILM
Tapilux Meppel

Voor Tapilux Meppel mocht ik deze bedrijfsfilm maken. Een leuke samenwerking met eigenaar Klaas Vedder die begon met het samen opstellen van het script. Ook voice-over Gwenny Vos heeft haar steentje bijgedragen om tot dit eindresultaat te komen.

De video zegt het allemaal al. Maar voor je complete woninginrichting moet je dus bij Tapilux Meppel zijn😄.

PROMOTIEVIDEO
Van 't Veen Schilderwerken

Schildersbedrijf Van 't Veen vroeg me om een video te maken van een groot project waar ze aan werken. Op Vakantiepark Molecaten zorgen ze ervoor dat de vakantiewoningen straks weer in verschillende frisse kleuren verf staan. Dat doen ze met speciale spuitmachines waarmee ze heel snel én netjes kunnen werken. Vakmensen👌🏼.

SOCIAL MEDIA ADVERTENTIE
Ruinemans Bedrijfswagens

Ruinemans Bedrijfswagens is dealer geworden van Brute Jeeps. Ik mocht de foto en video content maken waarmee Ruinemans gaat adverteren. Het was geen straf om even met deze brute bak op pad te zijn 😎 😏.

WONINGVIDEO
Voerman Greve Makelaardij

Van een bepaalde categorie woningen die op de markt komen worden er naast foto’s ook nog wel eens video’s gemaakt. Voor Voerman Greve Makelaardij mag ik dit af en toe verzorgen. Deze bijvoorbeeld.

SOCIAL MEDIA ADVERTENTIE
Badkamer Totaal Service

Voor Badkamer Totaal Service maakte ik deze video van een prachtige ruime badkamer. Deze video is ingezet als advertentie op Instagram om meer profielbezoeken en volgers te genereren.

AFTERMOVIE
Monkey Fun Run

De Monkey Fun Run is een prachtig evenement in Steenwijk. Heel tof om hier de aftermovie van te mogen maken. Zelf deed ik mee aan de run en filmde met een Gopro. Aan de zijlijn stond mijn broertje Bram Bakker met een fullframe camera, en ook dronepiloten Mark de Vries en Nick van Dokkumburg schoten beelden. Genoeg beeldmateriaal om mee te werken dus. Zie hier het eindresultaat!

PROMOTIEVIDEO
De Agnietenberg

Voor restaurant en evenementenlocatie De Agnietenberg produceerde ik deze bedrijfspromo. De Agnietenberg bestaat uit drie verschillende accommodaties met elk een eigen uitstraling, het Theehuis, de Wintertuin en de Hoeve. De Agnietenberg vormt een prachtig decor voor een huwelijksfeest, vergadering, receptie, bedrijfsfeest, outdoor event, lunch, High tea of diner.

AFTERMOVIE
Dicky Woodstock Popfestival

Dicky Woodstock is al jaren een begrip in Steenwijkerland. Deze 33ste editie mocht ik de aftermovie verzorgen. Dit festival dat ieder jaar begin augustus wordt georganiseerd duurt 3 dagen, heeft 5 podia en ruim 50 bands treden op. Een groot feest!

BEDRIJFSFILM
Schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V.

Voor schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V. mocht ik hun nieuwe bedrijfsfilm produceren. Dit alsmaar groeiende bedrijf is al ruim 45 jaar actief in de schoonmaakbranche en heeft zich heeft gespecialiseerd in diverse facetten van de schoonmaak. 

AFTERMOVIE
Stone City Run

Van het jaarlijkse hardloopevenement de Novon Stonecityrun Steenwijk mocht ik een aftermovie maken. Deze run is voor jong en oud, en van beginende tot gevorderde lopers. En die verscheidenheid brengt weer een hoop gezelligheid! Tot volgend jaar!

PROMOTIEVIDEO
Luxory Boat Tour

Voor restaurant Hollands Venetië mocht ik deze video maken van de Luxory Boat Tour. Een prachtige sloep die te huur is met allerlei exclusieve opties aan eten en drinken.

BEDRIJFSFILM
CCIC Europe Food Test B.V.

Voor CCIC Europe Food Test B.V. produceerde ik deze bedrijfsfilm. Gaaf om het verhaal van dit snelgroeiende laboratorium te mogen vertalen in een film. De voice-over is niemand minder dan Hannelore Zwitserlood.

PROMOTIEVIDEO
Hofstede Bos en Tuin

Hofstede Bos en Tuin is een officiële Husqvarna dealer en wilde graag een video laten maken van het plaatsen van 2 nieuwe robotmaaiers. Zo gezegd, zo gedaan!

AFTERMOVIE
Openluchttheater Tolhekke

Ik mocht een aftermovie maken van dit zomerse openluchttheater met artiesten zoals; Di-rect, Suzan & Freek, Waylon, De 3J's, etc. Het is Rabo Theater De Meenthe en Zwembad Tolhekke gelukt om in de anderhalve meter Corona tijd toch een mooi evenement te organiseren.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE
Olde Veste Loterij

Om de loterij van voetbalvereniging Olde Veste onder de aandacht te brengen mocht ik deze vlotte video produceren. Dit was de eerste in een reeks social media posts die ik mocht ontwikkelen om de loterij in een periode van 5 maanden steeds onder de aandacht te houden.

PROMOTIEVIDEO
Sup & Go Harderwijk

De eigenaren van Sup & Go wilden graag in een video laten zien wat ze te bieden hebben en hoe leuk en gezond dat is. Ik ging met ze mee het water op en het deze video is het eindresultaat geworden.

PROMOTIEVIDEO
Sjors Sportief

Sjors Sportief is een landelijk initiatief om kinderen kennis te laten maken met sport en cultuur. De gemeente Steenwijkerland doet daar ook aan mee en naast het informatieboekje dat iedere basisschool in Steenwijkerland ontvangt was de wens om alle scholen een video aan te bieden. Deze kan dan samen worden bekeken in de klassen, om zo de kinderen een nog beter beeld te geven en aan te zetten tot actie.

Ik mocht een verhaal bedenken met Sjors Sportief in de hoofdrol en er een video van maken. Het resultaat is deze video!

CAMPAGNEVIDEO
CDA Zwolle

Voor het CDA Zwolle mocht ik voor de gemeenteraadsverkiezingen alle campagnevideo’s produceren. Dit is de algemene video waarmee geadverteerd is. Naast deze video hebben we voor de top drie kandidaten nog aparte video’s gemaakt waarin ze hun belangrijkste standpunten deelden. Mocht je daar heel benieuwd naar zijn; onderaan dit bericht staan linkjes naar die drie video's :).

De algemene video heeft online flink wat mensen bereikt en alle drie de kandidaten zijn in de gemeenteraad gekomen. Een succesvolle en leuke samenwerking!

  1. Jan Nabers
  2. Laura van de Giessen
  3. Maxim van der Veen

PROMOTIEVIDEO
Stadsmuseum Harderwijk

Voor het Stadsmuseum Harderwijk mocht ik een video produceren over de nieuwe bronzen beelden in de binnenstad van Harderwijk.
 
De verhalen die ín het museum worden verteld, worden doorgetrokken in de stad. Bij elk personage hoort een bronzen beeld, dat staat op díe plek in de oude binnenstad waar de geschiedenis zich daadwerkelijk heeft voltrokken. De beelden geven betekenis aan de plek en de plek geeft betekenis aan de beelden. Zo wordt het verleden tastbaar gemaakt.
 
Samen vormen de beelden een route door de historische binnenstad van Harderwijk.

IMPRESSIEVIDEO
Hollands Venetië

Voor Hollands Venetië in Giethoorn maakte ik deze impressie video van een mooie zonnige dag waarop de chef lekkere verse vis klaarmaakte op de BBQ. Groot onderdeel van de organisatie is ook het verhuren van sloepen en het aanbieden van rondvaarten. Ook dit mocht natuurlijk niet missen in deze video.

WEBSITE BANNER
Balans Administratie en Advies

Voor Balans Administratie en Advies produceerde ik voor de nieuwe website een bannervideo. We hebben een korte sequence van sfeerbeelden op kantoor gemaakt. Dit met als doel bezoekers van de website een gezicht en gevoel mee te geven van het bedrijf. Zie www.balansadministratie.nl.