MISSIE & VISIE

Missie

Pim Bakker Films gelooft dat video de beste manier is om een doelgroep te betrekken bij een verhaal. Dat het de meest effectieve manier van communicatie is en meer emoties kan oproepen dan ieder ander medium. Pim Bakker Films wil goede video’s produceren voor klanten. Een ‘goede video’ is er een die die zijn doel dient. Een doel kan zijn om de zichtbaarheid van een organisatie, product, dienst of persoon te vergroten. Ook kan een doel zijn om een bepaalde doelgroep te informeren, inspireren en/of emotioneren. Pim Bakker Films richt zich op bedrijven en organisaties die hun marketing en/of communicatie willen versterken doormiddel van videoproductie.

Visie

Met Pim Bakker Films wil ik midden- en kleinbedrijven helpen met de marketing en/of communicatie van hun organisatie, merk, product en/of dienst. Ik produceer bij het doel aansluitende video's en denk graag mee om tot een goed verhaal te komen.

Graag werk ik samen met organisaties die maatschappelijk werk en/of ontwikkelingswerk verrichten. Ik vind het mooi om doormiddel van film mee te werken aan een beter perspectief voor mens en milieu.